Végezze el saját vízvezeték-szerelőjét ezekkel a tippekkel

Mindenkinek kérdése van a vízvezeték-szereléssel kapcsolatban. Ez a cikk probléma mindkettőhöz segít, így szükség van erre a vízvezeték-vészhelyzetre.

Annak érdekében, hogy csövei ne fagyhassanak télen, ne hagyja, hogy otthon a hőmérséklet csökkenjen a fagyás alatt, és szigetelje a külső csöveket. Csövei lefagyhatnak, ha a körülötte levő lefagyás alatti. A kiolvadás időbe telhet, hogy folyó víz legyen. Csövei azonban felrobbanhatnak, és kárt okozhatnak otthonában, és egy izgalmas javítási számlát okozhatnak.

Csak a munka megfizetéséig fizessen. Lehet, hogy befizetnie kell számukra a befizetést, bár a teljes költséget nem kell megfizetnie, amíg nem biztos abban, hogy a munka helyesen történt-e. Biztosítani kell, hogy a vízvezeték-szerelő teljesítette a szerződésben ígért követelményeit, mielőtt fizetni fog.

Ha vécéje eltömődött, a wc vízszintje alacsony, és a dugattyú nem működik, néha megoldhatja a problémát úgy, hogy meleg vizet enged a WC-be derék (vagy akár egy kicsit magasabb) vízbe. Tegye ezt minden alkalommal, amikor a vízszint újra lemerül.

Soha ne érintse meg csupasz kezét a szemétbe a probléma megoldásához. Még egy nem hajtott hulladéklerakó is ki van kapcsolva, veszélyesek lehetnek. Online kereshet, ha vázlatot vagy hibaelhárítási tanácsokat szeretne kapni az Ön rendelkezésére.

Ha narancssárga vagy rózsaszín foltokat észlel a fürdőszobában, akkor túl sok vas van a vízben. Ez egy olyan probléma, amelyet a vízlágyító gondoskodik, amelyet meg lehet vásárolni egy boltban, vagy ha valaki jön otthonába, és kijavítja.

Havonta egyenletes részeket ecetsavat, majd ecetet öntsön le a kádban. Csatlakoztassa a lefolyót és hagyja, hogy a kémiai reakció bekövetkezzen. Várjon egy ideig, majd öblítse át a csöveket forró vízzel teli vízforralóba öntve. Ennek meg kell nyitnia a felhalmozódott haj- és szappancsöveket.

Mindig hideg víz legyen, amikor a szemétgyűjtőt használja. A hideg víz éleken tartja a pengeket.

A hatékony zuhanyfejekkel drasztikusan csökkentheti a közüzemi számlákat. Az otthon használt forró víz nagy részét zuhanyozás közben használják. Ha több extra dollárt költene energiatakarékos zuhanyfejek behelyezésére, évente több száz pénzt takaríthat meg számláin.

Ne öblítsen olyanokat, amelyek valószínűleg nem oldódnak fel, és tekerje le az eltömődő csöveket, egészségügyi betéteket, szöveteket, mert ezek a tárgyak nem bomlanak el, és eltömődést okozhatnak.

Néhányan úgy gondolják, hogy megszabadulhatnak a zuhany legolcsóbb fejéből az üzletben. A probléma az, hogy ezek a modellek nem rendkívül tartósak, és eltörhetnek.

A befagyott csövek nagy vízvezeték-problémákhoz vezethetnek. Az első dolog, amit meg kell tennie, győződjön meg arról, hogy az összes külső cső jól szigetelt. Ha közelebb van a hidegebb idő, húzza ki és ürítse le a tömlőket, és zárja le a csaptelepeket. Ez megtakarítja a vízvezeték-számlákat.

Ne zavarja a folyó vizet, amikor vizét használja a hulladékkezelés során. Az az igazság, hogy ösztönözheti az ételt, hogy maga tartsa magát az ártalmatlanításnak, ezáltal további károkat okozva.

Az első téli fagyás előtt ellenőrizze, hogy a csaptelepeken kívül esik-e csepegés vagy szivárgás. Ha csepegnek vagy szivárognak, ezt meg kell erősíteni, mielőtt a hőmérséklet a fagy alá esne. Bármelyik anyagból készültek is a csövek, a fagyos víz olyan nyomást okoz, amely megrepedezheti őket. Még a legcsekélyebb repedések is szivároghatnak ahhoz, hogy megsérüljenek vagy eláraszthassák otthont.

A felkészülés segítséget nyújt, ha vízvezeték-szerelmi kérdés merül fel. Ezenkívül ne felejtse el, hogy a megelőző karbantartás a problémák elkerülése érdekében sokáig megvalósulhat. Ha követi ezeket a tippeket, akkor készen áll arra, hogy javítson bármi mást, ami hibás a vízvezetéknél.

 

This is a Headline

This is a paragraph. To edit this paragraph, highlight the text and replace it with your own fresh content. Moving this text widget is no problem. Simply drag and drop the widget to your area of choice. Use this space to tell site visitors about your business and story.

© Copyright Global Magyar Biotech