Okos vásárlási döntések meghozatala az interneten

 

Utálja a tömeget? Utál sorban állni? Nem szereti a tömeget? Ha a felsoroltak bármelyikére igennel válaszolt, a megoldás az online vásárlás. Az online vásárlás lehetővé teszi, hogy a szükséges dolgokat gond nélkül beszerezze. Az alábbi cikk olyan trükköket és tippeket tartalmaz, amelyeket minden online vásárlónak ismernie kell.

 

Amikor egy új online áruházban nézelődik, először mindenképpen olvassa el az adatvédelmi szabályzatot és a felhasználási feltételeket. Ezekből kiderül, hogyan gyűjtik az adatait, milyen adatokat gyűjtenek, és milyen információkhoz és feltételekhez kell hozzájárulnia, ha rajtuk keresztül vásárol. Ha nem ért egyet az áruház politikájával, akkor habozzon a vásárlástól. Ha nem ért egyet a politikájukkal, ne vásároljon tőlük.

 

Ha online szeretne könyveket vásárolni, jobb üzletet köt, ha használtan szerzi be őket. Attól függően, hogy milyen állapotban kapja meg őket, lehet, hogy csak néhány centet kell fizetnie plusz a szállítási költséget. Mindenképpen olvassa át a könyv leírását, hogy lássa, vannak-e olyan sérülések, amelyekre érdemes odafigyelnie.

 

Legyen tisztában a mobileszközzel történő online vásárlás veszélyeivel. Bár ez számos okból kényelmes, személyes adatait fokozottan ki van téve a lehallgatás veszélyének. A nyilvános wi-fi és a rövidített URL-címek sokkal könnyebben megkerülhetőek, mint az otthoni hagyományos számítástechnika, ezért a vásárlási fixet a legbiztonságosabb körülményekre tartogassa.

 

 

Ha egy weboldal nem biztonságos, ne vásároljon. Egyszerűen nézzen fel a webcímre, amikor vásárol. Ha a "http" helyett egy "https"-t vesz észre, akkor elég magabiztosnak érezheti magát ahhoz, hogy beírja a hitelkártya adatait. Ha azonban nincs "s" a címben, a biztonság kedvéért lépjen át egy másik webhelyre.

 

Ne adjon meg túl sok információt. Nem meglepő, hogy egy vásárlási webhelynek szüksége van a hitelkártya adatokra, hogy számlázni tudjon, valamint a címére, hogy átvehesse a termékeket. Legyen azonban óvatos, ha több információt kérnek. Egyetlen vásárlási oldalnak sem szabadna kérnie az igazolvány számát, és még a születési dátum is túl sok információ lehet. Ezeket az információkat a hitelkártyaszámával együtt egy személyazonossági tolvaj felhasználhatja arra, hogy pusztítást végezzen.

 

Próbáljon meg csak olyan cégeknél online vásárolni, amelyeket már ismer. Valószínűleg egy olyan üzletnek, ahová rendszeresen jár, biztonságos weboldala van. Ha azonban olyan weboldalra megy, amelyet nem ismer, akkor személyes adatait, például a hitelkártyaadatait is veszélynek teszi ki.

 

Nézze meg az eBay-t. Még mindig a legjobb és legelismertebb aukciós oldal, az eBay több ezer terméket kínál. Még akkor is, ha valami csúcskategóriás terméket szeretne, adjon egy esélyt az eBay-nek, mielőtt feleslegesen teljes árat fizetne. Talán még böngészni is érdemes, hogy megnézze, milyen termékek tetszenek, amelyeket nem gondolta volna, hogy keresni fog.

 

Most, hogy már többet tud róla, nyugodtan vásárolhat az interneten. Az idő múlásával egyre jobban fogja élvezni a vásárlásnak ezt a kényelmes módját. Ha egyszer már elsajátította, valószínűleg soha többé nem fogja az idejét pazarolni arra, hogy a bevásárlóközpontba menjen. Élvezze minden előnyét, amit kínál.

 

This is a Headline

This is a paragraph. To edit this paragraph, highlight the text and replace it with your own fresh content. Moving this text widget is no problem. Simply drag and drop the widget to your area of choice. Use this space to tell site visitors about your business and story.

© Copyright Global Magyar Biotech