Acesta este articolul de care aveți nevoie pentru succesul dezvoltării personale

Nebunia de auto-ajutorare a crescut foarte mult de la începutul secolului 21. De la o industrie de milioane de dolari la o industrie de acum and miliard de dolari, se poate susține că autoajutarea nu este aceeași cu psihologia. Amândoi câștigă o grămadă de bani, dar autoajutarea înseamnă a te ajuta pe tine însuți.

A-ți face timp a programul tău zilnic este fontos pentru dezvoltarea personală. Munca pentru alții este obișnuită - chiar și, în unele cazuri, foarte nobilă -, dar pentru a vedea succesul într-o rutină de dezvoltare personală, trebuie să rezervăm ceva timp personal pentru a lucra spre acel succes. Chiar és pic de timp program ma este bun decât deloc.

Unfat excelent de auto-ajutor care vá poate ajuta să vă schimbați viața este sump craărați and animal de companie. A obține o pisică sau un câine poate face minuni pentru dvs. nivelul de stres. Simplul act de a mângâia un câine vă poate reduc foarte mult stresul. A avea un animal de companie este benefic pentru tine și pentru ei.

Păstrați zilnic liste cu progresele dvs. După ce ați completat aceste liste, nu vă grăbiți să le aruncați. Doar pentru că listele sunt complete nu înseamnă că ați terminat cu ele. Încercați să vă înconjurați de progresul dvs. păstrându-le și afișându-le. Acest lucru vă poate conduce și vă poate informa că vă puteți atinge obiectivele.

Căutați transparență atunci când căutați informații care să vă ghideze pe drumul către autodezvoltare. Orice sfat pe care îl urmați ar trebui să aibă intenții bune, cu origini clare. Acest lucru vă protejează de oameni elocvenți, dar nefasti, pentru a câștiga un dolar pentru luptele altora. Protejați-vă inima atunci când doriți să abordați probleme foarte intime.

A te înconjura de oameni pozitivi te va ajuta să câștigi încredere în tine. Energia pozitivă este contagioasă și aceste tipuri de oameni vă vor încuraja întotdeauna să vă atingeți obiectivele, oferindu-vă încrederea de care aveți nevoie pentru a reuși. A te înconjura de negativitate are efectul exact opus, deoarece acestea nu te vor încuraja atunci când ai nevoie de acel lift vital.

O cheie a succesului este recunoașterea diferenței dintre lucrurile pe care le poți controla și lucrurile pe care nu le poți. Nu puteți prevedea ce vi se va întâmpla, dar puteți controla modul în care reacționați la el. Aflați cum să fiți optimiști și veți găsi modalități în jurul obstacolelor din viață. Nu vă bateți peste greșeli, învățați de la ele decât mergeți mai departe.

Organizarea este cheia unei vieți fără stres. Dacă te simți ca și cum ai fi într-un mediu aglomerat și haotic, te poate face să te simți ca și cum viața ta este aglomerată și haotică. Nu durează mult pentru a îndepărta o parte din dezordine și merită efortul atunci când totul este spus și făcut.

Amintiți-vă că este complet acceptabil să fiți mai puțin decât perfect. Perfecțiunea nu lasă loc de învățare sau îmbunătățire, totuși acestea sunt două dintre lucrurile care pot face viața atât de incitantă și plăcută. Evaluează-ți imperfecțiunile pentru a determina care sunt efectele lor probabile asupra vieții tale. Mai mult ca sigur, veți găsi că până și defectele dvs. modelează cine sunteți și cum trăiți.

Provoacă-te în fiecare zi să fii productiv! Fiecare minut pe care îl poți acorda creșterii tale personale este valoros. Minutele se adună în timp. De fapt, au un efect de ghiocel. Dacă vă abordați în fiecare zi ca având o oportunitate de creștere personală, atunci veți găsi la sfârșitul anului că rezultatul final general al eforturilor dvs. este mai mare decât suma părților sale.

Fii întotdeauna fidel cu tine însuți. Trăiește după valorile în care crezi. Integritatea personală îți va oferi încrederea de care ai nevoie pentru a reuși atât în ​​viața ta personală, cât și în cea de afaceri. Oamenilor le este ușor să aibă încredere în alții care trăiesc după convingerile lor, iar tu vei fi recompensat cu această încredere.

Pentru a administra sănătos auto-ajutor în ceea ce privește tulburarea bipolară, asigurați-vă că stați departe de toate formele de consum de alcool. Acest lucru este important deoarece acest lucru poate provoca efecte secundare dăunătoare corpului și minții în combinație cu medicamente pe care le luați deja. Acest lucru este valabil pentru orice alt tip de substanță chimică care modifică starea de spirit care nu vi s-a prescris.

O mare majoritate a stresului pe care îl simțim în corpul nostru este o adrenalină suplimentară care pompează prin corpul nostru. O modalitate excelentă de a elimina acest flux suplimentar de adrenalină este exercitarea. Dacă te simți ca și cum ai fi prea stresat, fă o plimbare liniștită frumoasă și când te vei întoarce acasă te vei simți mult mai bine.

Având în vedere popularitatea genului de auto-ajutorare și cât de mulți bani sunt pe piață pentru acesta, se poate argumenta că este similar și diferit în comparație cu psihologia. De exemplu, psihologia are mult de-a face cu a te ajuta, dar cu ajutorul unui profesionist. Sunt diferite, dar se bazează pe principii similare.

 

This is a Headline

This is a paragraph. To edit this paragraph, highlight the text and replace it with your own fresh content. Moving this text widget is no problem. Simply drag and drop the widget to your area of choice. Use this space to tell site visitors about your business and story.

© Copyright Global Magyar Biotech