Útmutató kezdőknek az alapvető cikkmarketinghez

Készen áll, amikor a lehetőség kopogtat az ajtón? A legtöbben erre határozott igennel válaszolnának, de az igazság az, hogy a legtöbben még nem állnak készen. Ha lehetősége nyílik arra, hogy webes üzletet építsen, ügyeljen arra, hogy mindig készen álljon. Olvassa el az ebben a szövegben található cikkmarketingre vonatkozó tippeket, és tanulja meg, hogyan készüljön fel az előttünk álló útra.

Ha növelni szeretné annak esélyét, hogy a keresések során megtalálják cikkét, ne essen abba a hibába, hogy egynél több helyen közzéteszi. Sokkal jobb, ha egyszer közzéteszi, egyetlen URL alatt, és más helyekről származó címkékkel hivatkozik rá. Ennek az az oka, hogy a Google az oldalak rangsorolásának módja a keresésekben az egyetlen oldalra mutató hivatkozások számán és minőségén alapul. Minél többször jelenik meg az oldala, annál több helyen gyűlnek össze ezek a linkek, és annál gyengébbek lesznek a keresési eredmények.

Tartson lépést az iparág trendjeivel, hogy naprakész maradjon, és javítsa általános vásárlói elégedettségét. Próbáljon meg minél több, az üzlettel kapcsolatos cikket elolvasni, hogy megértse, hogy bizonyos aktuális események hogyan befolyásolják azt, hogy az ügyfelek hogyan vásárolják meg termékét vagy szolgáltatását. Ez mindenkor elősegíti vállalkozása virágzását.

Mindig győződjön meg arról, hogy használja a helyesírás ellenőrző funkciót, mielőtt bármilyen tartalmat elküldene webhelyéhez. Nagyon kínos lenne egy minőségi termék és egy nagyszerű webhely, amit aztán az emberek leáraznának, mert olyan egyszerű dolgokkal, mint a helyesírással vannak problémái.

Fontolja meg, hogy cikkeit blog formátumban futtatja, és ne minden cikkben szerepeltessen egy terméket. Az emberek minőségi cikkeket fognak olvasni, de belefáradnak az állandó marketingbe. Ha cselekvésre ösztönöz minden negyedik vagy ötödik cikkben, az több konverziót eredményezhet, mintha minden bejegyzésben verné a marketingdobot.

Használja a közösségi médiát előnyére. Bármely Twitter- vagy Facebook-fiók, amelyhez hozzáfér, nagyszerű módja annak, hogy új olvasókat vonzzon. Egyszerűen tegye közzé a frissítést minden alkalommal, amikor új cikket tesz közzé, hogy felhívja követői figyelmét. Arra is kérheti olvasóit, hogy osszák meg cikkeit az általuk ismert emberekkel, hogy hálózata növekedhessen.

Az interneten található cikkek többsége nem lehet hosszabb 400-600 szónál. Az online olvasóknak valószínűleg nem lesz türelmük több ezer szót átgázolni egy témában. Legyen rövid és frappáns. Kezdje a fő mondanivalójával, hogy az olvasók legalább az alapokat megismerjék.

Ha a cikkhez képeket is mellékel, ez nagyszerű módja annak, hogy több figyelmet vonzzon. Az olvasók szeretik, ha vizuális kíséretet kapnak az olvasott szöveghez. Győződjön meg arról, hogy a használt kép olyan, amelynek használatára jogosult, és a képeket a saját fiókjában tárolja a hotlink helyett.

Válasszon olyan témát a cikkéhez, amely arra összpontosít, hogyan segíthet az embereknek. A kérdések megválaszolása, a problémák megoldása vagy a „hogyan kell” írása valamiről megmutathatja másoknak, hogy jól ismeri az Ön iparágát. Az emberek szívesen megkeresik Önt, és többet akarnak tudni róla, ha úgy érzik, hogy segíthet nekik.

Most, hogy elolvasott néhány nagyszerű tippet a cikkmarketinggel kapcsolatban, egy kicsit felkészültebb a feladatra, mint tegnap. Azonban még hosszú út áll ön előtt. Kezdje először ezeknek a módszereknek az elsajátításával, majd onnan folytassa a bővítést. Soha ne hagyja abba a cikkmarketing tanulását, ha sikeres webes üzletet szeretne működtetni.

 

This is a Headline

This is a paragraph. To edit this paragraph, highlight the text and replace it with your own fresh content. Moving this text widget is no problem. Simply drag and drop the widget to your area of choice. Use this space to tell site visitors about your business and story.

© Copyright Global Magyar Biotech